De nieuwe KBVB-app laat u alles ontdekken van provinciale tot nationale

De nieuwe KBVB-app laat u alles ontdekken van provinciale tot nationale
Foto: © SC

De KBVB stelde gisteren met heel wat trots zijn nieuwe app voor: 'Best of Belgian Football'. UEFA-voorzitter, Michel Platini, kwam zelfs mee naar de voorstelling kijken. En voor elke voetbalsupporter is de app echt wel een must.

Bob Madou en Steven Martens lieten in een presentatie van drie kwartier de meeste voetbalfans likkebaarden, want de app die ze ontwikkelden is echt wel revolutionair te noemen. Michel Platini maakte er een grapje over: "Ik dacht dat 'Best of Belgian Football' Eden Hazard was, maar dit is echt indrukwekkend. Bravo!"

Wat kan je met de app allemaal doen?

  • Rechtstreeks met de KBVB communiceren: "Waar we vroeger contact onderhielden met om en bij de 2000 gerechtigde correspondenten kan iedereen die de app download nu meteen met de KBVB in contact komen. In de eerste dagen hebben al meer dan 60.000 mensen hun email-adres en gegevens aan ons overgemaakt", aldus CEO Martens.

    "Je krijgt ook je eigen account en kan volgen wie of wat je wilt. Als je bijvoorbeeld Woluwe-Zaventem wil toevoegen of zien wie er dat weekend naar een match gaat van je favoriete ploeg,... het kan allemaal." Als je wil zien of je vriend nog topscorer is, of iemand rood gekregen heeft,... Alles is er op te vinden dankzij het electronische wedstrijdblad.
     
  • Meedoen aan de BBF-competitie: "Je hebt de gewone 'sportieve' competitie, maar nu kan iedereen die een match bijwoont - van provinciale tot nationale - ook een score op tien geven aan sfeer, respect voor scheidsrechters en fans en spektakel", legde Bob Madou uit. "Zo creëren we onze eigen competitie die iets anders aangeeft dan de sportieve sterkte."

     
  • Download de app via de App Store of Google Play!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties