Standard-coach stelt nieuwkomers voor: "De adelbrieven zeggen eigenlijk genoeg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Standard-coach stelt nieuwkomers voor: "De adelbrieven zeggen eigenlijk genoeg"
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

José Riga wordt op de geruchtenmolen wel opnieuw aan Standard gelinkt, maar voorlopig is Ivan Vukomanovic nog steeds de hoofdtrainer op Sclessin. En de Serviër is tevreden met de versterkingen.

Cédric De Volder in Lier

Standard won gisteren met 2-3 bij Lierse SK. De Rouches deden het voorlopig zonder nieuwkomers, maar volgende week lopen Imoh Ezekiel en ene Jiloan Hamad rond in het shirt van de Luikse trots.

"Ik ben alleszins tevreden met de aanwinsten", aldus Ivan Vukomanovic. "Over Ezekiel moet ik weinig zeggen, hé. Iedereen kent zijn kwaliteiten. Bovendien heeft de aanvaller enorm veel honger op zich opnieuw te tonen op een hoog niveau."

De adelbrieven van Hamad zeggen eigenlijk genoeg

Standard leent (met aankoopoptie, nvdr.) Hamad dan weer van 1899 TSG Hoffenheim. "Hij is de vervanger van Paul-José Mpoku", aldus Vukomanovic. "Hij is sterk aan de bal en heeft een neus voor doelpunten. Zijn adelbrieven zeggen eigenlijk genoeg."

Enig probleem: de Zweedse international kwam in de Bundesliga weinig aan spelen toe. "De medische proeven hebben aangetoond dat hij klaar is om te spelen. En dat geldt overigens ook voor Imoh."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties