Hasi evalueert zijn kern: "Eindelijk wat luxe"

Hasi evalueert zijn kern: "Eindelijk wat luxe"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Besnik Hasi heeft drie versterkingen, ziet druppelgewijs zijn spelers terugkeren van de Africa Cup en zit straks ook met een lege ziekenboeg. Dat opent perspectieven. Dat hij moeilijke keuzes zal moeten maken, neemt hij er met alle plezier bij.

Hasi kreeg op 1 februari nog twee cadeautjes: een spits en eindelijk ook een verdediger. "Ik ben blij met de transfer van Sylla. Spijtig dat hij niet direct inzetbaar is. Rolando zag ik spelen met Inter. Ja, hij heeft acht maanden amper gespeeld, maar voor een verdediger is dat anders. Hij kan veel oplossen met positionering", denkt Hasi.

Rolando kan veel oplossen met positionering

De vraag is of de Portugees gemotiveerd is, want hij had eerst niet veel zin om af te zakken naar België. "Ik hoop het wel. Hij zal zich wel weer in de kijker willen spelen. Met hem erbij zijn we gewapend voor op drie fronten mee te spelen."

Morgen staat de bekermatch tegen Gent nog op het programma en moet er nog niet te veel verandering verwacht worden. "Conte is terug en hij kan in de kern zitten. Ik reken op hem, maar het valt te zien hoe fris hij is. Ik heb nog niet echt luxe, maar dat komt. Eindelijk! Dat heb ik dit seizoen nog niet gekend."

De beker? Winnen!

Anderlecht ziet de Beker ook niet als tussendoortje. "Die is héél, héél belangrijk voor ons. Het is een doel. Als speler kon ik al een finale meemaken en dat is toch speciaal. Ik wil hem winnen. Gent is favoriet en dat is normaal. Ze zitten in een goeie periode en hebben met Moses een extra wapen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties