Sprokkels: Westerlo-verdediger Mustoe kent zijn sanctie

Sprokkels: Westerlo-verdediger Mustoe kent zijn sanctie
Foto: © photonews

De transfergeruchten stroomden enkele dagen geleden nog binnen, maar ondertussen is de supermarkt gesloten. Toch lopen er nog steeds kleine nieuwtjes en leuke weetjes binnen op onze redactie.

  • De Geschillencommissie boog zich vandaag over de straf van Jordan Mustoe. De Westerlo-verdediger kreeg - voor zijn drieste tackle op Thomas Foket - twee speeldagen effectief en een boete van 800 euro opgelegd.

  • Manchester United maakt werk van de toekomst. De club heeft het contract van Paddy McNair verlengd tot 2017, met optie op een bijkomend jaar. McNair staat te boek als een groot talent.

  • Andriy Voronin houdt het voor bekeken. De 35-jarige Oekraïense spits haalde zijn grootste successen in Duitsland bij Bayer Leverkusen en stond ook op de loonlijst van Liverpool. Hij kwam maar liefst 74 keer uit voor zijn land.

  • Diego Simeone, de succesvolle coach van Atlético stond in de belangstelling van Manchester City, maar volgens een goed geïnformeerde bron van Sky Sports is daar geen sprake van.

  • Santiago Arias heeft zijn contract opengebroken bij PSV. De talentvolle speler heeft een nieuw contract getekend dat hem tot 2019 aan de Lampenclub bindt.

  • Bij Lokeren verwachten ze niet meteen een terugkeer van Barry Boubacar Copa. Normaal gezien moet een speler zich 48 uur na zijn laatste interland melden op de club, maar bij de Waaslanders gaan ze deze week niet aandringen voor volksheld Copa.

  • Droef nieuws vanuit Portugal: daar is volgens de plaatselijke media een jonge Belgische fan zwaargewond geraakt na een val tijdens de wedstrijd van Sporting Portugal gisterenavond.

  • KV Mechelen maakt werk van de toekomst. HLN meldt dat er contractverlengingen in de pijplijn zitten voor trainer Jankovic (2017) en linksachter Obradovic (2018).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties