Oef: blessure smaakmaker Gent valt al bij al mee

Oef: blessure smaakmaker Gent valt al bij al mee
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kwam niet zonder averij uit de halve finale van de Beker van België. Naast een deuk in het vertrouwen verloor het ook Brecht Dejaegere met een lelijke enkelblessure. Al valt het al bij al dan toch nog mee blijkbaar.

Dejaegere zelf bleef gisteren positief. "Ik ben iemand die heel snel reageert op behandelingen en we hebben een uitstekende medische staf. Ik heb het hen al gezegd: 'Wat jullie me ook vragen, ik doe het allemaal'. Hopelijk komt het snel goed."

En op de persbabbel vandaag in de Ghelamco Arena had ook coach Vanhaezebrouck reden tot een oef-stemming. Gisteren was hij nog formeel - "Dejaegere is 5-6 weken out en speelt niet meer in de reguliere competitie", vandaag mocht hij bijstellen.

Drie weken buiten strijd

"De gewrichtsband is niet helemaal afgescheurd", aldus de coach van de Buffalo's tegen HLN. Daardoor wordt de revalidatieperiode in twee gedeeld: drie weken buiten strijd mogelijk.

Toch blijft de blessure op een lastig moment komen, gezien het programma van Gent de komende weken en de vorm waarin de smaakmaker verkeerde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties