Reactie Corstjens na gouden zaak: "Thuis kunnen we van iederéén winnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Corstjens na gouden zaak: "Thuis kunnen we van iederéén winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren heeft er een droomzaterdag opzitten. De Leeuwen pakten onder leiding van Guido Brepoels de eerste driepunter sinds lang en profiteerden zo maximaal van de nederlagen van concurrenten Cercle Brugge en Mouscron-Péruwelz.

Sander De Graeve in Beveren

"Dit is een fantastisch weekend voor ons", glunderde Wouter Corstjens na de wedstrijd. "Dit geeft een boost, we springen nu twee plaatsen vooruit. Bij de laatste twee staan is mentaal nooit makkelijk. Altijd maar dat naar boven kijken en de afstand bekijken...", de centrale verdediger is het liever kwijt dan rijk.

Traditie tegen Standard in ere houden

Er wachten Waasland-Beveren nog vier wedstrijden om het behoud te proberen verzekeren. "Dat worden vier matchen op leven en dood. Gent en Lokeren komen nog over de vloer, maar in eigen huis kunnen we van iedereen winnen. Nu komt eerst de match tegen Standard." De laatste tijd doen de Leeuwen het goed tegen de Rouches. In Standard haalde het vorig seizoen zelfs een punt.

"Die traditie moeten we in ere houden, hé", glundert Corstjens. Het geluk lijkt gekeerd voor de fusieclub. In de eerste helft kreeg het team een penalty niet. Kortrijk had in die fase met tien moeten vallen. "Hij heeft nog wel vreemde beslissingen genomen, tegen het einde van de wedstrijd ging hij dan weer wat meer in ons voordeel fluiten. Het zat ons eens mee, dit kan het breekpunt zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties