Einde verhaal voor Soumahoro? "Het is nog niet gedaan, maar hij is op weg"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Einde verhaal voor Soumahoro? "Het is nog niet gedaan, maar hij is op weg"
Foto: © Photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het ziet ernaar uit dat Yaya Soumahoro de man op overschot aan het worden is bij AA Gent. De Ivoriaanse flitsenspeler zit volgens Vanhaezebrouck op een eiland in de groep.

Op de persbabbel gaf Vanhaezebrouck aan dat hij niet tevreden is over de ingesteldheid van de blessuregevoelige Ivoriaan. "Hij traint mee, maar ik was niet overtuigd van zijn invalbeurt tegen Anderlecht (vorige week, nvdr.)." Ook de houding van de flankaanvaller na affluiten liet te wensen over.

Hij is altijd meteen weg na training

"Ik was ook niet tevreden met zijn reactie achteraf. De groep zocht elkaar op, maar hij vluchtte meteen weg en trapte een bal het publiek in. Hij is ook steeds meteen weg na de training. Dat zegt veel over hoe hij denkt. Het is geen probleem wanneer je topkwaliteit brengt." Bij Soumahoro is dat dit seizoen niet het geval.

De pijlsnelle speler van Gent plaatst zich dus buiten de groep en lijkt op weg naar de uitgang. Met Matton komt er nog een concurrent op zijn positie bij. "Ik heb niet gezegd dat het over is, maar hij is wel op weg", gaf Vanhaezebrouck nog mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties