Wie haalde het team van de week?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Met nog vier wedstrijden te gaan in de reguliere competitie komen we nu echt in de laatste rechte lijn richting play- offs. Money-time dus. Bekijk wie opstond in week 26 en het team van de week haalde.

Doel

Helemaal achterin hadden we vooral op zondag heel wat knopen om door te hakken. Biebauw en Verhulst keepten sterk, maar Sels haalt het team van de week. De doelman van Gent pakte uit met een fabelachtige redding in de eerste helft en hield Charleroi op een punt door de penalty van Kebano te pakken.

Verdediging

Voor hem vinden we met Mbemba een opmerkelijke keuze. De verdediger moest eraf met een blessure, maar speelde op veertig minuten toch een aardige score bij elkaar. Naast hem krijgen we Arslanagic en Dewaest.

Middenveld

Centraal op het middenveld hadden we heel wat opties. Uiteindelijk gingen we voor De Sart, Maric, Kasmi en Troisi. De Sart leek lang een zekerheidje tot hij die kans miste, maar haalt het dus toch. Kasmi was weergaloos bij Lierse en de vrije trap van Maric was een echte bom. Troisi maakte bij Essevee duidelijk dat hij altijd moet starten.

Aanval

Voorin kiezen we voor een drietand. Refaelov bracht tijdens zijn invalbeurt vuur in de Brugse gelederen en aan de rechterkant belichaamde Thomas Buffel de strijdlust van Genk. Helemaal in de punt blinkt Aleksandar Mitrovic. Zijn goal leek lange tijd de drie punten binnen te halen voor Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties