Nielsen na doodschop Vormer: "Gelukkig had hij me niet vol mee"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Nielsen na doodschop Vormer: "Gelukkig had hij me niet vol mee"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ging er bij wijlen erg stevig aan toe, tijdens de Slag om Vlaanderen. De spelers van Club Brugge schoven de schuld opvallend genoeg in de schoenen van de scheidsrechter. Blauwzwart mocht blij zijn dat het de match met elf eindigde na overtredingen van Vormer en Boli Bolingoli.

Sander De Graeve in Gent

Het slachtoffer van de doodschop van Bolingoli reageerde opgelucht. "Gelukkig valt de schade aan mijn knie mee. Op het veld dacht ik dat ik er veel erger aan toe was. Hij kwam veel te laat en raakte me op de knie, gelukkig gleed zijn voet wat over mijn been, dit was voor mij altijd een rode kaart", aldus Lasse Nielsen.

"Ik vaag me nog steeds af wat zijn voet op die hoogte kwam doen." Uiteindelijk is het slechts een voetnoot, Gent won immers de eerste topper sinds het in de Ghelamco Arena de wedstrijden afwerkt. "Club deed er nog alles aan om te scoren, maar gelukkig bleven we geconcentreerd."

Wraak voor Aalborg

Over de tegengoal zei Vanhaezebrouck dit: "Die was verdedigbaar." Even voorleggen aan de centrale verdediger. "Natuurlijk, dat is het vaak, hé. Maar dat gebeurt op elk niveau. Kijk maar naar de match tussen PSG en Chelsea, daar scoorde Cavani ook tussen twee verdedigers. Natuurlijk proberen we dat te vermijden."

Die aansluitingstreffer van Club Brugge zorgde voor toch wat twijfel bij Gent. Een topper domineren en toch niet winnen, het overkwam de troepen van Vanhaezebrouck wel vaker dit seizoen. "We deden het inderdaad goed, maar uiteindelijk kregen we nog kansen op de 3-1. Veel kansen heeft Club niet gekregen, ook al scoren ze erg vaak, ook tegen mijn voormalig team (Aalborg, nvdr.). Of ik berichtjes kreeg? Misschien stuur ik zelf wel naar hen."(lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties