Decuyper praat met Act as One: "Nog geen verbintenis"

Decuyper praat met Act as One: "Nog geen verbintenis"
Foto: © Photonews

De toekomst van The Great Old is bijzonder onzeker, maar het lijkt er toch op dat Patrick Decuyper dicht bij een overname van de club zit. Hij zat vandaag ook alvast samen met Act as One, de vereniging van supporters die meer supportersparticipatie wil.

Een akkoord met Patrick Decuyper met betrekking tot de overname van Antwerp komt nu echt wel dichterbij. De voormalige sterke man van Zulte Waregem onderhandelt over een overname van de club.

En Decuyper praat daarbij niet enkel met Van Thillo & co, maar ook met de supporters. Vandaag zat hij uitvoerig samen met Act as One. En volgens Het Nieuwsblad zijn zij gematigd positief na het onderhoud.

Zeker zijn dat hij ons echt begrijpt

"Een verbintenis is er nog niet, daarvoor zullen we de komende dagen en weken nog moeten samenzitten. De overname is trouwens dringender dan een verbintenis. We willen duidelijkheid van Decuyper."

Op twee fronten: "We willen weten wie zijn geldschieters zijn, dat is een cruciaal element in de zaak. En we willen zeker zijn dat Decuyper onze principes echt begrijpt én onderschrijft, dus mét supporters in de bestuurskamer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties