Terminale Club-fan geeft aftrap tegen RMP: "Dubbel vieren van hierboven"

Terminale Club-fan geeft aftrap tegen RMP: "Dubbel vieren van hierboven"
Foto: © Photonews

Enkele maanden geleden liepen we voor de Europese wedstrijd van Club Brugge bij Torino FC Lorenzo Schoonbaert tegen het lijf. De Club Brugge-fan nam het moeilijke besluit om na een zware strijd uit het leven te stappen. Straks mag hij samen met zijn dochter de aftrap geven tegen Moeskroen.

De 41-jarige Lorenzo Schoonbaert was vroeger een getalenteerd doelman. In Turijn (HIER kan je dat artikel nalezen, nvdr.) liet hij zich ontvallen dat hij voor zijn laatste reis graag een (gesigneerd) shirt van Mathew Ryan had gekregen. Uiteindelijk kreeg hij HIER dat truitje, waarop hij de wens uitsprak nog een match van blauw-zwart te willen meemaken.

Vandaag gaat die laatste wens in vervulling: hij zal de aftrap geven samen met zijn dochtertje tegen Royal Mouscron-Péruwelz. "Ik ben heel gelukkig de aftrap van de wedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz te mogen geven samen met mijn grote ster Dina."

Ik zal meevieren van hierboven

Het zal de laatste match worden van Lorenzo in het stadion, want binnenkort laat hij zichzelf inslapen: "Ik hoop ‘mijn Club’ een laatste keer te zien winnen. Ook de beker én de landstitel moeten dit seizoen in Brugge, mijn mooie stad, gevierd worden."

Al is hij er niet meer tegen de eventuele titelviering: "Dat feestgedruis zal ik niet meer meemaken, maar wel als ster ‘hier boven’. Sterren zien nu eenmaal alles. Ik kan iedereen verzekeren te zullen meevieren."

Deze middag zijn ook wij present in Jan Breydel. We brengen er een uitgebreide reportage van de aftrap en het verhaal van Lorenzo. Blijf ons dus de hele dag volgen voor meer nieuws over deze pakkende gebeurtenis. En remember: Lorenzo, You'll Never Walk Alone!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties