Vanavond zit u bij ons op de eerste rij op weg naar play-off 1, 2 én 3

Vanavond zit u bij ons op de eerste rij op weg naar play-off 1, 2 én 3
Foto: © photonews

Vanavond komt de Jupiler Pro League helemaal onder stoom. Op speeldag 29 vallen er misschien wel een aantal beslissingen over play-off 1 en/of 3, krijgen we misschien een nieuwe leider, ... Alles is mogelijk. En u zit dankzij ons op de eerste rij, want wij volgens alles op de voet.

In Jan Breydel kijken we naar de match tussen de leider en het nummer 6 Charleroi. Kan blauw-zwart de leidersplaats behouden of zetten de Carolo's een geweldige stap richting play-off 1? 

Afhankelijk van het resultaat in die klepper, kijken we ook met argusogen naar Kortrijk - Cercle en Genk - Zulte Waregem. Voor het eerst supporteren De Kerels voor Essevee en Club Brugge vanavond, want dan zouden ze zelf zeker zijn van PO1. Anderlecht supportert dan weer voor Charleroi, om de leiding over te nemen.

En ook onderin wordt het dus heel erg boeiend: ook Gent - Lierse en Moeskroen - Westerlo volgen we bijvoorbeeld met argusogen op. Acht wedstrijden, een avondvullend programma op Voetbalkrant.com. Liveverslagen, matchverslagen en de snedigste reacties vanuit de diverse stadions. Wij zijn er klaar voor, en u?

Wie wordt de verrassende factor van de avond? Lierse kan je al 720 euro opleveren via onze gratis bonus van 60 euro, ook voor een winst van Cercle Brugge kan je nog 540 euro krijgen. 

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties