Reactie Preud'homme: "Club Brugge heeft opnieuw een mijlpaal bereikt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Preud'homme: "Club Brugge heeft opnieuw een mijlpaal bereikt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De doelstelling van Michel Preud'homme is bereikt. De Luikenaar liet de voorbije weken meermaals optekenen hoe belangrijk het voor hem is om als leider aan de titelrace te kunnen beginnen. En jawel, Club Brugge start PO1 als nummer één.

Cédric De Volder in Westerlo

"Dat is opnieuw een mijlpaal voor Club Brugge", is Michel Preud'homme zijn zin voor overdrijving alvast niet verloren. "Het is nooit eerder gebeurd dat Club als leider aan de play-offs kon beginnen. Waarom dat voor me zo belangrijk is? Je moet nu eenmaal doelstellingen stellen."

De bonus is echter heel klein: amper twee puntjes op KAA Gent en RSC Anderlecht. "Maar het wil wel zeggen dat je de beste bent geweest tijdens de reguliere competitie. Dat zorgt voor een psychologisch voordeel."

Kleine bonus? Het wil wel zeggen dat je de beste bent geweest tijdens de reguliere competitie

De West-Vlamingen staan met een tripje naar Turkije en de finale van de Beker van België opnieuw voor een enorm belangrijke week. Preud'homme liet al optekenen dat er voor de Europa League zal worden gestreden.

"En zondagochtend trekken we met dezelfde instelling naar de Heizel", besluit de oefenmeester. "En ik hoop dat we maandagochtend pas thuis zullen zijn. Al kan het natuurlijk ook zondagavond al zijn." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties