Behoud is binnen, dus contractverlenging op komst op Freethiel

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Behoud is binnen, dus contractverlenging op komst op Freethiel
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren verzekerde zich gisteren na een razend spannend slot van de reguliere competitie van een stekje in play-off 2. Met andere woorden: Guido Brepoels loopt volgend seizoen ook nog rond op de Freethiel.

Door Cédric De Volder

Guido Brepoels liet de voorbije weken al meermaals optekenen dat zijn lot verbonden is aan de toekomst van Waasland-Beveren. De Eigenbilzenaar had zichzelf een doel opgelegd en in dat plan paste een degradatie naar tweede klasse niet. 

"Wat een ontlading was me dat gisteren", lacht de coach daags na de cruciale partij. "Ik denk dat de meeste fans die wedstrijd zullen onthouden tot de dag dat ze hier niet meer rondlopen."

Het is de bedoeling dat de spelersgroep eerst wordt geëvalueerd

Maar toch: missie geslaagd, Guido! "Het was gisteren helemaal niet goed, hoor. Maar ik vind wel dat de spelersgroep de voorbije maanden een enorme evolutie heeft gemaakt. Waasland-Beveren hoort in eerste klasse."

"Ik zie mijn eigen toekomst ook op de Freethiel", is Brepoels duidelijk. "Wanneer we rond de tafel zitten? Het is de bedoeling dat de spelersgroep eerst wordt geëvalueerd. Dat is belangrijker. Maar nogmaals: het gevoel zit heel goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties