Beslist tripje naar de zon over het kampioenschap?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Beslist tripje naar de zon over het kampioenschap?
Foto: © photonews

Play-off 1 belooft bikkelhard te worden en dan kan je maar beter scherp staan. AA Gent en Standard laten niets aan het toeval over en plannen een oefenkamp in. Maar hoe zit dat bij de overige vier teams?

Met de bekerfinale en de interlandbreak duurt het nog drie weken vooraleer de play-offs van start gaan. Een ideale periode dus om nog een korte stage in te lassen.

De Rouches vertoeven van morgen tot en met 23 maart in het Spaanse Marbella. De Buffalo's vertrekken pas vrijdag richting zuiderse zon. Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen slaan hun tenten op in San Pedro del Pinatar.

Kostprijs - bekerfinale

Kortrijk ziet - wegens de dure vliegprijzen - geen heil in een buitenlandse stage en blijft net als tijdens de winterpauze in eigen land trainen. De spelers van Charleroi werd een reisje naar Ibiza beloofd, maar vooralsnog is het onduidelijk of dat nu, dan wel na het seizoen, doorgaat.

Tot slot zijn er nog bekerfinalisten Anderlecht en Club. Zij bereiden deze week de finale van de Cofidis Cup voor en zien nadien een resem internationals richting thuisland vertrekken. Een oefenkamp op vreemde bodem lijkt voor beide titelpretendenten niet aan de orde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties