Reactie Terug naar die laatste vijf minuten met Refa: "F*cking hell! Hoe komen wij die verlengingen door?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Terug naar die laatste vijf minuten met Refa: "F*cking hell! Hoe komen wij die verlengingen door?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov kroonde zich gisteren tot keizer van Brugge. De Israëliër bewees nogmaals dat hij Victor Vazquez met verve kan vervangen en tekende in de blessuretijd voor de blauw-zwarte winning goal. We beleven met hem die laatste vijf minuten van de wedstrijd nog eens over.

Cédric De Volder in Brussel

89' Aleksandar Mitrovic geeft Mathew Ryan het nakijken: 1-1

"Dat was echt een serieuze opdoffer. Wil je echt weten wat er op dat moment door mij gedachten schoot. 'F*cking hell! Hoe komen wij die verlengingen door?'"

"Iedereen had het knap lastig met die zware verplaatsing naar Turkije nog vers in de benen. Nog eens dertig minuten extra strijden zou echt wel té veel geweest zijn."

90' + 2 Lior Refaelov vloert Silvio Proto met een schicht: 2-1

"Ik zag de bal komen en heb niet nagedacht. Ook al kwam hij voor mijn linker. (lacht) Ik ben zo ongelooflijk gelukkig dat die bal erin is gegaan. Dat kan je je niet voorstellen."

"Dat was één van de doelpunten die ik nooit zal vergeten. Ik zal elke dag terugdenken aan dat moment. Het is echt wel een droom die werkelijkheid is geworden.

90' + 4 Het laatste fluitsignaal: Club pakt de Beker van België!

"Iedereen was gebrand om eindelijk een prijs te winnen. Ik loop nu al vier jaar rond in Brugge, maar telkens was het net niet. Nochtans speelden we helemaal geen grootse wedstrijd. Maar dat kan me nu allemaal gestolen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties