Dé reden waarom Vazquez al terug op het veld stond

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Dé reden waarom Vazquez al terug op het veld stond
Foto: © Photonews

Het Jan Breydelstadion kraaide vanmiddag van de pret. De zege van Club Brugge tegen Standard had er natuurlijk iets mee te maken, maar vooral de terugkeer van Victor Vazquez werd gevierd. Michel Preud'homme geeft tekst en uitleg bij de opvallende comeback.

Cédric De Volder in Brugge

Victor Vazquez viel enkele weken geleden uit met een enkelblessure in de wedstrijd tegen Royal Mouscron Péruwelz. Club Brugge vreesde meteen dat het seizoen voor de Catalaanse sterkhouder voorbij was, maar ondertussen staat hij dus al terug op het veld.

"Het was eigenlijk de bedoeling niet om hem al in de selectie op te nemen", geeft Michel Preud'homme toe. "Maar door het uitvallen van Felipe Gedoz (pubalgie, nvdr.) kwam er een plaatsje vrij. Op die manier kwam ik aan achttien namen op het wedstrijdblad, hé."

Nog niet klaar voor basisplaats

De medische staff zette het licht op groen, maar wedstrijdklaar is Vazquez nog niet. "Hij zal de komende weken in de kern zitten, maar een basisplaats is momenteel nog geen optie. Vazquez kan natuurlijk belangrijk zijn om de bal in de ploeg te houden in de slotfase."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties