"Met de titel moet je al vanaf het seizoensbegin bezig zijn"

Geoffrey Rockele
| 16 reacties
"Met de titel moet je al vanaf het seizoensbegin bezig zijn"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Zijn debuut bij de Rouches was er één om heel snel te vergeten, met een rode kaart na elf minuten op het veld van Club Brugge. In de play-offs hield Enoh het langer vol op Jan Breydel. Hopelijk voor Standard is de Kameroener klaar voor een sterk seizoenseinde.

Eyong Enoh lijkt nu pas zijn draai bij Standard te hebben gevonden. Met een basisplek tegen Genk en in de play-offs tegen Club Brugge lijkt de defensieve middenvelder eindelijk gelanceerd.

“Ik voel me heel goed. Ik heb tijdens de break voor de play-offs twee keer 90 minuten met Kameroen gespeeld en daardoor voel ik me nu fysiek sterk. Door mijn moeilijk seizoensbegin ga ik dan ook alles proberen inzetten op de play-offs.”

Op de goede weg

Volgens de Kameroener maakt Standard geen kans meer op de titel. “Met de titel moet je al vanaf het begin van het seizoen bezig zijn. Ondanks alles staan we nog wel goed in het klassement. We zijn op de goede weg als we het niveau van de eerste helft op Club kunnen behouden.”

De Kameroener speelt zondag zijn eerste Belgische Clasico tegen Anderlecht. Al heeft Enoh bij Fulham al meerdere oorlogen meegemaakt. “De Londense derby’s zijn indrukwekkend. Maar ik heb ook al meerdere duels tussen Ajax en Feyenoord meegemaakt.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties