Preud'homme: "Er is democratie, maar blijkbaar niet voor Club Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 47 reacties
Preud'homme: "Er is democratie, maar blijkbaar niet voor Club Brugge"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme liet de afgelopen week al uitschijnen dat Victor Vazquez tegen KV Kortrijk wellicht niet aan de wedstrijd zal beginnen. De Luikenaar heeft schrik dat de blessuregevoelige Catalaan van het veld zal worden geschopt. "Mag ik nu echt niets zeggen zonder dat het uitvergroot wordt?"

Cédric De Volder in Brugge

Maar toch: Victor Vazquez zal daadwerkelijk niet beginnen aan de wedstrijd in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. De Kerels dragen namelijk al een poosje het etiket van potige ploeg met zich mee. 

"Ik heb de indruk dat iedereen altijd alles mag zeggen", vindt Preud'homme het niet leuk dat de uitspraak een eigen leven ging leiden. "Maar Club Brugge of ikzelf mogen dat niet. Er is democratie, maar blijkbaar niet voor ons."

"Het klopt dat Kortrijk een ander soort voetbal speelt", gaat de Luikenaar verder. "En het klopt dat er een pak duels zullen zijn. Maar de scheidsrechter beslist waar de grens wordt getrokken. Ik snap het zelf ook niet altijd, maar die mensen volgen hun regels."

Vanhaezebrouck? Kortrijk speelde vorig jaar geen play-off 1, hé

Meer zelfs: Preud'homme sloot af met enkele mooie woorden voor Yves Vanderhaeghe. "Het is zijn verdienste dat Kortrijk play-off 1 speelt. Ik hoor soms dat hij het werk van Hein Vanhaezebrouck heeft afgemaakt. Wel, Kortrijk speelde vorig jaar geen play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties