Vreven zet een en ander recht: "Waasland-Beveren? Ik ben niet met andere clubs bezig"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Vreven zet een en ander recht: "Waasland-Beveren? Ik ben niet met andere clubs bezig"
Foto: © photonews

Stijn Vreven knokt met Lommel United voor promotie naar de Jupiler Pro League, maar in volle titelstrijd valt zijn naam plots bij Waasland-Beveren als opvolger van Guido Brepoels. "Daar is niets van aan. Ik ben niet met andere clubs bezig", aldus de Limburger.

Door Timothy Collard

Waasland-Beveren speurt momenteel de markt af naar een opvolger voor Guido Brepoels, die na het seizoen alweer weg moet op de Freethiel. “Maar laat het duidelijk zijn: ik heb helemaal niet gesolliciteerd bij Waasland-Beveren", zo zegt Vreven in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Ik ben totaal niet bezig met andere clubs. Ik focus me volledig op Lommel United en ben dezer dagen 24u per dag bezig met het bewerkstelligen van promotie voor de club. Het lijkt me dan ook duidelijk van waar deze geruchten komen.”

"Mekaar zenuwachtig maken hoort erbij zeker?"

Vreven vermoedt dat titelconcurrent Sint-Truiden er voor iets tussen zit. “Dat denk ik wel, ja. Het is niet fijn dat die geruchten in volle titelstrijd naar buiten komen. Maar goed, mekaar zenuwachtig maken hoort erbij zeker?”

“Ach, ik kan er wel mee om. Je tegenstander uit zijn lood slaan om je doel te bereiken, dat is normaal zeker. Op dit moment neem ik dat er allemaal met de glimlach bij”, blijft de coach van Lommel opvallend rustig.

"Ik zal uiteindelijk wel in eerste klasse belanden"

Op termijn wil Vreven natuurlijk aan de slag gaan op het hoogste niveau. “Maar ik ben niet de persoon die zal gaan solliciteren bij een club. Dat is niet mijn manier van werken. Ik ben niet bezig met mijn carrièreplanning, ik wil gewoon mijn ei kwijt bij een ambitieuze club.”

“Als ik resultaten blijf boeken zoals ik dat nu doe, dan zal ik uiteindelijk wel in eerste klasse belanden. Is het niet met Lommel United, dan zal de juiste club wel op het juiste moment passeren om mij een kans te gunnen op het hoogste niveau."

Morgen kan u bij Voetbalkrant.com overigens ook terecht voor een interview met Vreven over de spannende titelstrijd in tweede klasse. De coach van Lommel United bespreekt de promotiekansen van zijn team en de magere 2 op 9 van titelconcurrent Sint-Truiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties