Preud'homme niet tevreden: "Jammer dat ik in Vlaanderen enkel het tegenovergestelde hoor"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Preud'homme niet tevreden: "Jammer dat ik in Vlaanderen enkel het tegenovergestelde hoor"
Foto: © Photonews

Iedereen had de voorbije dagen wel iets te zeggen over Club Brugge. Michel Preud'homme deed z'n best om het over zich heen te laten gaan, maar kon het toch niet laten om eventjes terug te sneren. "We moeten ons toch niet schamen omdat we aanvallend spelen, hé?"

Cédric De Volder in Brugge

Vooral Yves Vanderhaeghe en Hein Vanhaezebrouck konden het niet laten om hun mening te geven over Club Brugge. Het feit dat de Reviewcommissie vergat om Tom De Sutter aan te pakken viel in Gent en Kortrijk niet in goede aarde. 

"Ik vind het logisch dat er geen verdere vervolging komt", reageert Michel Preud'homme. "In de Franstalige media heeft de scheidsrechter uitdrukkelijk gezegd dat hij na het zien van de herhalingen nog steeds achter zijn beslissingen staat."

In de Franstalige media heeft de scheidsrechter uitdrukkelijk gezegd dat hij achter zijn beslissingen staat

"Ik vind het dan ook jammer dat ik in Vlaanderen enkel het tegenovergestelde hoor", gaat de Luikenaar onverstoord verder. "Dat is geen steun voor Club Brugge, hé."

Preud'homme tilt dan ook niet zwaar aan de uitspraken van pakweg de coach van de Buffalo's. "Hein is op zoek naar de steun bij tegenstanders van Club Brugge. Ik zie alleszins geen andere verklaring."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties