Sprokkels: blessuregolf in de JPL

Sprokkels: blessuregolf in de JPL
Foto: © Photonews

De play-offs zijn begonnen en ook in de rest van Europa worden de waardeverhoudingen stilaan duidelijk. Onze redactie wordt dan ook overstelpt door kleine nieuwtjes. Het belangrijkste gieten we dagelijks in een overzicht.

  • De accommodatie van het WK 2018 in Rusland zal met een pak minder financiële middelen uit de grond worden gestampt. De federatie bespaart op ruim 440 miljoen euro. Zo worden er onder meer 14 hotels geschrapt in gaststad Nizjni Novgorod.
     
  • Yves De Winter zou volgens HNB zijn aangeboden op de Freethiel. Daar kwamen overigens ook een twintigtal coaches hun kandidatuur stellen om volgend jaar over te nemen.
     
  • KV Kortrijk moet het dan weer zonder Thomas Matton doen vanavond. Hij zal er dus niet bij zijn in de (bijna)-uitverkochte topper tegen Club Brugge, vorige week miste hij ook al Gent.
     
  • Voor Birger Maertens zit het seizoen er dan weeral op. Hij zit in het gips en zal minstens vier weken buiten strijd zijn, tegen dan is het seizoen al achter de rug.
  • KFC Dessel Sport en Michiel Jaeken (03/10/1995) kwamen tot een overeenkomst. Michiel is een linksvoetige verdediger en komt over van de beloften van VC Westerlo.

  • KFC Dessel Sport en aanvaller Erivelton Paulo Da Silva (17/11/1995) kwamen tot een tweejarige overeenkomst. Erivelton komt over van RC Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties