"Kampioen? Dan trek ik naar Montreal"

"Kampioen? Dan trek ik naar Montreal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kreeg in play-off 1 een tik te verwerken op bezoek bij Club Brugge. In de stand is de kloof met blauw-zwart zeven punten. Al zorgt dat niet meteen voor paniek in de gelederen met de komst van Anderlecht. En wat als er in de eindafrekening een titel uit de bus valt?

Adrien Trebel verwoordde het perfect na de verloren match in Brugge: “Als wij volgende week winnen van Anderlecht en Club verliest, dan staan we weer even ver allemaal.”

Ook Mehdi Carcela ziet de eerste verloren veldslag niet als een verloren oorlog: “Ach, er zijn nog negen finales. We moeten elke keer vol gaan voor de overwinning en dan kijken waar we uitkomen. We hebben goed gespeeld, dus moeten we het vertrouwen vasthouden.”

Nog negen matchen om onze doelen te bereiken

Julien De Sart zag de nederlaag met lede ogen aan: “Het had ook anders kunnen lopen, maar goed: er zijn nog negen wedstrijden om onze doelen te bereiken.”

Maar voorlopig nog geen ticketje Canada boeken dus. Daar had hij nochtans voor de start van de play-offs op gealludeerd: “Als Standard kampioen wordt, dan trek ik naar Montreal. Om samen met Laurent Ciman de titel te vieren. Hij heeft er ook verdienste aan.” (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties