Sprokkels: Johan Verbist is de scheidsrechter voor Club Brugge - Anderlecht

Sprokkels: Johan Verbist is de scheidsrechter voor Club Brugge - Anderlecht
Foto: © Photonews

De play-offs zijn begonnen en ook in de rest van Europa worden de waardeverhoudingen stilaan duidelijk. Onze redactie wordt dan ook overstelpt door kleine nieuwtjes. Het belangrijkste gieten we dagelijks in een overzicht.

  • Johan Verbist zal zondag de wedstrijd Club Brugge - Anderlecht fluiten. Dat meldde Frank De Bleeckere, Talent & Elite referee manager, op Twitter. Frederik Geldhof neemt Standard - AA Gent voor zijn rekening en KV Kortrijk - Sporting Charleroi zal door Alexandre Boucaut in goede banen geleid worden.
  • Het ziet er nu naar uit dat Cedric D'Ulivo volgend seizoen wel degelijk bij Zulte Waregem zal spelen. Bij Waasland-Beveren was hij einde contract, dit weekend maakte hij geen indruk tegen Racing Genk.
     
  • Bij de Waaslanders is Stijn Vreven nog steeds een vaak geciteerde naam als nieuwe coach. Toch zou volgens HLN Ivan Leko wel eens de topfavoriet kunnen zijn om over te nemen.
     
  • Keet, Ulens, Mahau en Claeys doen vanavond met de beloften matchritme op voor KV Kortrijk, zodat ze ook volgend weekend indien nodig inzetbaar zijn.
     
  • Alsof het afgesproken was: zowel Aneke als Skúlason pakten in de slotfase nog snel hun 10e gele kaart van het seizoen, waardoor ze de dubbele clash met Waasland-Beveren moeten missen. 
     
  • Bij KV Mechelen moet dan weer Steven De Petter de thuismatch tegen Racing Genk missen, hij slikte zijn vijfde kaart.
     
  • Patro Eisden MM heeft een nieuwe coach. De 42-jarige Drazen Brncic volgt de vorige week ontslagen Eric Eurlings op. Brncic komt over van Union.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties