Jankovic voor topper tegen Genk: "Het systeem blijft hetzelfde"

bart ver elst
| 3 reacties
Jankovic voor topper tegen Genk: "Het systeem blijft hetzelfde"
Foto: © photonews

KV Mechelen of Racing Genk kan morgen een gouden zaak doen bij winst in het onderlinge duel tussen beide ploegen. KVM-trainer Jankovic is tevreden met de progressie die zijn spelers dit seizoen maakten en zal zijn zelfde spelsysteem blijven hanteren.

Bart Ver Elst in Mechelen

KV Mechelen en Racing Genk staan gedeeld aan de leiding in groep A van play-off 2. Er staan nu twee cruciale duels tussen beide ploegen op het programma, waardoor er wel eens snel een beslissing kan vallen wie groepswinnaar wordt. 

Op de vraag of Jankovic zijn spelsysteem gaat veranderen door enkele afwezigen bij Genk, antwoordt de Serviër negatief: "Het systeem blijft hetzelfde, ondanks de afwezigen die Genk dan mag hebben", zegt de trainer op de persbabbel. 

"De spelers moeten trouwens capabel zijn om tijdens de match te veranderen en een ander systeem te spelen. Dat is tijdens de laatste 5 wedstrijden ook gebeurd", aldus de KVM-trainer. 

"Alles match per match bekijken"

Steven De Petter slikte zijn vijfde gele kaart in Waregem en is er dus niet bij. "Ik vind het spijtig dat Steven niet kan meedoen. Hij heeft al veel van dat soort wedstrijden gespeeld, dus zijn ervaring was zeker een pluspunt geweest", zegt Jankovic.

"Ach, we moeten gewoon alles match per match bekijken en de focus behouden. Alle spelers moeten er vol voor gaan en dan kunnen we iets neerzetten. Ik ben trouwens heel tevreden over de progressie die mijn spelers dit seizoen gemaakt hebben", besluit de Serviër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties