Mitrovic: "Interesse van grote clubs is leuk, maar mijn toekomst ligt bij Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 55 reacties
Mitrovic: "Interesse van grote clubs is leuk, maar mijn toekomst ligt bij Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Aleksandar Mitrovic is dit seizoen dé man bij RSC Anderlecht. De Serviër scoort ontzettend vlot en is onmisbaar geworden voor zijn ploeg. Dat heeft hij naar eigen zeggen aan één iemand te danken: "Besnik Hasi. Het is dankzij hem dat ik goed speel en scoor."

“Hasi speelde een belangrijke rol in mijn ontwikkeling", zegt Mitrovic aan 11, de voetbalzender van Proximus.  "Hij is belangrijk voor mij. Hij steunde me toen ik het moeilijk had en liet me spelen ook al scoorde ik niet. Het is dankzij hem dat ik nu wél goed speel en scoor.”

Over de titel: "De strijd is nog niet gestreden"

Mitrovic sprak zich ook uit over de titelkansen van paars-wit. “Gent en Club Brugge zijn onze grootste concurrenten, maar wij moeten vooral naar onszelf kijken. We moeten gewoon wedstrijden winnen en dan komt alles goed. De strijd is nog niet gestreden.”

En zijn toekomst? Die ziet Mitrovic voorlopig nog in België. “Mijn toekomst ligt bij Anderlecht. Ik wil mijn werk hier afmaken. Kampioen worden is mijn prioriteit. Het flatteert me als grote clubs interesse tonen, maar ik heb hier een prachtig leven en voel me hier thuis.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties