Waar is de Brugse frivoliteit gebleven?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
Waar is de Brugse frivoliteit gebleven?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge zoekt vanwege een rits geblesseerden al weken naar zijn creatieve spel dat het tijdens een groot deel van dit seizoen tentoon spreidde. Dat illustreert de makelij van de Brugse goals.

Claudemir bezorgde blauw-zwart zondag sinds lang nog eens een veldgoal. Dat was alweer van de bekerfinale op zondag 22 maart geleden. Toen schonk Lior Refaelov Club een delirium door Anderlecht met een rake volley te verschalken.

Sindsdien ging het qua doelpunten bergaf met de competitieleider. De opener in PO1 tegen Standard werd nog winnend afgesloten, na twee penaltygoals van de Israëliër. Een week later volgde een droge 2-0-nederlaag in het Kortrijkse Guldensporenstadion.

Het weekend erop was er de zege tegen rivaal Anderlecht, opnieuw met de nodige moeite. Invaller Obbi Oulare trof op hoekschop raak. Ruud Vormer reageerde even later het snelst op een vrije trap van Victor Vazquez.

Tel er nog de twee EL-duels tegen Dnipro Dnipropetrovsk bij waarin de troepen van Michel Preud'homme de netten niet konden doen trillen. Dan was de 2-2 van zondag de eerste Brugse goal na combinatie in zes wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties