Reactie De doelpunten op Le Canonnier waren van bijzondere makelij: "Ik dacht eigenlijk niet na"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
De doelpunten op Le Canonnier waren van bijzondere makelij: "Ik dacht eigenlijk niet na"
Foto: ©Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De doelpunten van vanavond in de wedstrijd tussen Royal Mouscron Péruwelz en KVC Westerlo waren van bijzondere makelij. Met Zinho Gano scoorde een belofte die aan het begin van zijn carrière staat, terwijl de roos van Kevin Geudens meteen het afscheid van de aanvoerder in eerste klasse betekende.

Cédric De Volder in Moeskroen

Zinho Gano bracht Royal Mouscron Péruwelz in de eerste helft op voorsprong. "Ik kreeg een uitstekende center van op de flank en kreeg de bal uitstekend op het hoofd", legt de huurling van Club Brugge uit. "We kregen daarna voldoende mogelijkheden om de wedstrijd op slot te doen."

Kevin Geudens zorgde na de koffie dan weer voor de gelijkmaker. Het moet gezegd: het was er eentje van wondermooie makelij van de man die volgend seizoen voor KFCO Beerschot-Wilrijk gaat voetballen. "Een mooier afscheid had ik me niet kunnen inbeelden." (lacht)

"De wedstrijd zat op dat moment eigenlijk dicht", besluit Geudens. "Ik had tien minuten eerder nog tegen Jens Cools gezegd dat we het van afstand moesten proberen. De bal kwam voor m'n voeten en ik dacht eigenlijk niet na. Ik scoor elk seizoen gemiddeld drie rozen. Ik heb mijn cijfer dus gehaald." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties