Kortrijk hoeft Standard-aanvaller niet te vrezen

bart ver elst
| 4 reacties
Kortrijk hoeft Standard-aanvaller niet te vrezen
Foto: © Photonews

Standard Luik neemt het morgen in de zevende speeldag van play-off 1 thuis op tegen KV Kortrijk. De bezoekers zullen de acties van Jeff Louis alvast niet moeten vrezen, want die is niet fit verklaard.

Jeff Louis heeft niet kunnen trainen wegens pijn aan de knie en José Riga zal dus morgen geen beroep kunnen doen op de Haïtiaanse aanvaller van Standard

Bij KV Kortrijk zijn Thomas Matton, Dylan Ragolle en Gregory Mahau geblesseerd. Maxime Chanot zal er wegens een schorsing ook niet bij zijn voor de wedstrijd op Sclessin. 

De selectie van Standard: Thuram, Kawashima, Pirard, Andrade, Arslanagic, Dussaut, Milec, Scholz, Van Damme, Carcela, De Sart, Enoh, Faty, Legear, Mujangi Bia, Ono, Trebel, De Camargo, Ezekiel en Mmaee. 

De selectie van KV Kortrijk: Laurent Henkinet, Rémi Pillot, Darren Keet, ​Arno Claeys, Benoit Poulain, Brecht Capon,​ Baptiste Ulens, Zarko Tomasevic, Stijn De Smet, Landry Mulemo, Nebosja Pavlovic, Gertjan De Mets, Robert Klaasen, Adam Marusic, Ivan Santini, ​Lukas Van Eenoo, Anthony Van Loo en Teddy Chevalier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties