Reactie Pollet eindelijk terug voetballer: "Ik geef niet op"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Pollet eindelijk terug voetballer: "Ik geef niet op"
Foto: © Photonews

David Pollet kwam voor het eerst sinds lang nog eens in actie bij AA Gent. Wegens de schorsingen van Raman en Depoitre mocht hij het gras van de Ghelamco Arena nog eens op. Hij geeft aan dat hij erin blijft geloven, ondanks alles.

Sander De Graeve in Gent

"Iedereen verwachtte een zege van ons, het is jammer dat we het niet konden waarmaken tegen Charleroi", aldus David Pollet. "Het is een beetje het verhaal van het seizoen, hé. We konden er nog niet van winnen en die jongens van Mazzu zitten niet voor niets in play-off 1."

Het was voor Pollet van de wedstrijd in Charleroi tijdens de reguliere competitie geleden dat hij nog eens op het veld stond. Een eeuwigheid voor een voetballer. "Ik werk er elke dag voor om in de selectie te geraken. Nu kreeg ik een dikke 25 minuten, dat doet echt deugd."

Niet gezien of Nielsen fout maakte

"Of de coach me al iets gezegd heeft? Ik heb hem nog niet gesproken", aldus de blonde spits. "Ik geef niet op en ga ervoor blijven knokken. We zien wel of ik dan nog in actie kom dit seizoen. De coach beslist." Pollet was matig tevreden met zijn prestatie.

"Ik heb enkele goeie dingen gedaan, het was nog beter geweest met een doelpunt, maar het mocht niet zijn." Pollet scoorde wel, maar Nielsen maakte een fout op Penneteau waardoor de goal afgekeurd werd. "Of hij een fout maakte, weet ik niet. Ik heb het niet goed gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties