Reactie Roef na topprestatie met voetjes op de grond: "Ik deed gewoon mijn job"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Roef na topprestatie met voetjes op de grond: "Ik deed gewoon mijn job"
Foto: ©Photonews

RSC Anderlecht won vanmiddag met 3-1 van Club Brugge. Vooral Davy Roef had met enkele uitstekende tussenkomsten een groot aandeel in de paars-witte overwinning. De invallersdoelman blijft echter met de voetjes stevig op de grond.

Cédric De Volder in Anderlecht

We kunnen simpelweg niet om de prestatie van Davy Roef heen. De invallersdoelman schudde uitstekende parades uit de handschoenen op pogingen van Oscar Duarte, José Izquierdo en Brandon Mechele. 

"Ik ben blij dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld", aldus de 21-jarige goalie. "Het is goed dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de overwinning, maar eigenlijk is het gewoon mijn job."

Bij een 1-0-tussenstand haalde Roef zelfs een wereldbal (op de kopstoot van Oscar Duarte, nvdr.) uit de hoek. "Maar eigenlijk was dat niet zó moeilijk, hoor. Ik stond niet ver van de bal. Al was het wel vervelend dat het leer eventjes afweek."

Tijdens de wedstrijd geen stress en ook na zo'n knalprestatie blijft Roef met de voetjes op de grond. "Dat zit nu eenmaal in mij karakter. Of dit misschien mijn titel wordt door deze wedstrijd? Ik heb amper twee wedstrijden gespeeld." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties