Geudens nam afscheid van JPL voor Beerschot-Wilrijk: "Voorlopig laatste wedstrijd op hoogste niveau"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Geudens nam afscheid van JPL voor Beerschot-Wilrijk: "Voorlopig laatste wedstrijd op hoogste niveau"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Geudens nam afgelopen zaterdag niet alleen afscheid van KVC Westerlo, maar ook van het hoogste voetbalniveau. De middenvelder gaat volgend seizoen voor KFCO Beerschot-Wilrijk voetballen. "Maar ik besef nog niet goed dat ik binnen een maandje niet meer naar het Kuipje zal rijden."

Door Cédric De Volder

De GPS-instellingen van Kevin Geudens mogen worden aangepast naar Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen. En Geudens wil er geen gras over laten groeien. Het woon-werkverkeer mag van hem morgen al beginnen. 

"Ik heb enorm veel zin om me al voor te bereiden op volgend seizoen", vertelt de middenvelder. "Ik weet nu al dat de keuze voor KFCO Beerschot-Wilrijk de juiste is."

En Geudens nam afscheid van de Belgische eerste klasse met een knaller, letterlijk! "Het is jammer dat we niet gewonnen hebben bij Royal Mouscron Péruwelz, maar dat doelpunt maakt veel goed. Eigenlijk had ik het niet mooier kunnen dromen."

Alles binnen de club ademt eerste klasse

De 34-jarige Geudens begint dus aan een avontuur in derde klasse. "Maar alles binnen Beerschot-Wilrijk ademt eerste klasse. Alles is aanwezig om het project te doen slagen. Het was voorlopig mijn laatste wedstrijd in eerste klasse, hé." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties