Smaakmaker OH Leuven: "Met alle respect... Maar wij willen weg uit tweede klasse"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Smaakmaker OH Leuven: "Met alle respect... Maar wij willen weg uit tweede klasse"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdag staat met Lierse-OH Leuven een belangrijke pot voetbal op het programma in de eindronde. De troepen van Jacky Mathijssen hopen op een goed resultaat op het Lisp en smaakmaker John Bostock is er alvast klaar voor.

Timothy Collard in Leuven

“Het gaat oorlog worden tegen Lierse en ik kijk er écht naar uit. Wij zijn klaar om het gevecht met hen aan te gaan en om hen in de problemen te brengen. Dat we minstens vier op zes moeten pakken tegen Lierse? Wij gaan voor zes op zes”, aldus een razend ambitieuze Bostock.

"We kunnen Lierse aan"

“We moeten positief zijn. We hebben niks te verliezen en alles te winnen. We zagen hun wedstrijd tegen Eupen al op video en daaruit bleek dat ze graag passen en sterk zijn in balbezit. Maar we kunnen Lierse aan. We zijn sterk als collectief en we beschikken over jongens die individueel het verschil kunnen maken.”

Het is duidelijk, OH Leuven is niet van plan om een figurantenrol te vertolken in de eindronde. “Met alle respect... Maar wij willen volgend jaar niet meer in tweede klasse spelen. We nemen deel aan de eindronde om die te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties