Depoitre om de twee jaar kampioen: "In Derde en Tweede was het plezant, maar dit..."
Redactie
| 7 reacties
Depoitre om de twee jaar kampioen: "In Derde en Tweede was het plezant, maar dit..."
Foto: © Photonews

Depoitre werd voor de wedstrijd verkozen tot speler van het seizoen, en mocht in de loop van de tweede helft zijn retour maken. Een schorsing en vervelende rugblessure hielden hem 2 weken aan de kant. Toch was hij op de afspraak met de geschiedenis.

Sander De Graeve in Gent

Kampioen worden, Depoitre is het gewend. Hij wordt om de twee jaar kampioen. Eerst met Aalst in Derde, daarna met Oostende in Tweede, maar deze titel op het hoogste niveau met Gent is toch van een ander kaliber.

"In Derde was het al plezant, in Tweede ook, maar dit is nog iets anders", glunderde de sterke spits achteraf. Hij mag zijn progressie verderzetten in de Champions League. Het was de kinderdroom voor de laatbloeier van Gent.

Kinderdroom, die Champions League

"Als klein ventje keek ik met grote ogen naar die topspelers. Dat ik er zelf volgend seizoen zal staan, is echt onbeschrijfelijk. Het is echt een kinderdroom die uitkomt. Ik kan het nog steeds niet vatten." Waar hij wel al zeker van is, is zijn toekomst.

"Ik blijf gewoon in Gent volgend jaar. Zo is het. Die match van zondag? Dat maakt niet veel uit, maar spelen op Anderlecht is altijd speciaal. We gaan het seizoen eindigen zoals het hoort."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties