Te min voor Antwerp, maar straks mogelijk aan de slag in de Premier League

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Te min voor Antwerp, maar straks mogelijk aan de slag in de Premier League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Antwerp slaagde hij er niet in om iedereen te overtuigen van zijn kwaliteiten, maar mogelijk gaat Jimmy Floyd Hasselbaink straks wel aan de slag in de Premier League.

Hasselbaink was op dinsdag 'hot' in de Britse pers. De Nederlander staat op dit moment nog aan het roer bij Burton Albion, dat hij naar de titel loodste in de League Two, de vierde klasse in Engeland. Maar vanaf volgend seizoen gaat de gewezen spits mogelijk een team uit de Premier League coachen.

Newcastle United, dat zich maar op het nippertje kon redden in de Premier League, zou in Hasselbaink de geschikte kandidaat zien om het roer over te nemen in het St. James' Park. Hasselbaink krijgt wel nog stevige concurrentie, want ook Steve McClaren én David Moyes worden genoemd bij Newcastle.

Steile opmars

Bij Antwerp kon Hasselbaink lang niet iedereen overtuigen van zijn kwaliteiten. Het begon vorig seizoen met hoge ambities aan het seizoen, maar onder leiding van de ex-speler van Chelsea eindigde de oudste club van ons land pas zevende. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties