Ronaldo, Rooney én Legear: ook zij crashten met een peperdure bolide

Martijn Goethals
| 3 reacties
Ronaldo, Rooney én Legear: ook zij crashten met een peperdure bolide
Foto: © photonews

Eerder deze week reed Arturo Vidal zijn Ferarri 'total loss'. Hij was niet de eerste en zal wellicht ook niet de laatste profvoetballer zijn die zoiets overkomt. Een overzichtje van de spelers die iets soortgelijks mee hebben gemaakt.

1. Cristiano Ronaldo

De Gouden Bal-winnaar van 2014 had er net zo goed niet meer kunnen zijn. In januari 2009, toen hij nog bij Man Utd speelde, verloor hij de controle over zijn Ferrari en knalde hij tegen een tunnelwand. Ronaldo was ongedeerd, wat van zijn wagen niet gezegd kon worden.

2. Wayne Rooney

Wayne Rooney staat in Engeland niet meteen bekend om zijn rijkunsten. De spits van de Mancunians reed al een Aston Martin van 240.000 euro, een Range Rover van 90.000 euro en een Cadillac van 55.000 euro de vernieling in.

3. Ever Banega

Ook Banega heeft enkele slechte ervaringen met de bolides van Ferrari. Zijn Ferrari 458 vatte in juli 2012 om onverklaarbare reden vuur. Als bij wonder kon de spelverdeler van Sevilla ongedeerd uit de brandende wagen kruipen.

4. Jonathan Legear

Het zal Legear deugd doen om in een lijstje met Ronaldo en Rooney voor te komen. Maar uit deze lijst wil je natuurlijk liever wegblijven. De Luikenaar verdient zijn plaats op basis van de nacht waarin hij pardoes op een tankstation inreed.

5. David Beckham

Becks kroop eind november vorig jaar door het oog van de levensnaald. Ook zijn zoontje van 16, Brooklyn, zat in de wagen toen Beckham zijdelings tegen een andere wagen reed. De voormalige Engelse stervoetballer zou te snel hebben gereden.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties