Blauw-zwart heeft verdediger nu ook écht beet: "Al van kindsbeen vurig fan van Club"

Blauw-zwart heeft verdediger nu ook écht beet: "Al van kindsbeen vurig fan van Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het hing al enkele dagen in de lucht, maar Club Brugge legde Dion Cools vandaag (dinsdag, nvdr.) ook écht vast. De jonge rechtsachter komt over van OH Leuven en is in de wolken met de overgang. "Mijn kinderdroom gaat in vervulling", klinkt het.

Cools slaagde voor de veld-en medische testen en zette vervolgens zijn krabbel onder een vierjarig contract. En zo heeft Club Brugge de talentvolle rechtsback van OH Leuven nu ook écht beet.

De speler zelf is alvast in zijn nopjes.  “Dit is een kinderdroom die in vervulling gaat. Ik ben al van kindsbeen een vurig supporter van Club. Als het in mijn planning paste, miste ik op televisie nooit een wedstrijd.”

"Enkele speelminuten meepikken"

“Het kan voor mij niet snel genoeg woensdagochtend zijn. Pas dan zal de kop er écht af zijn. Het moment dat ik al mijn nieuwe maats samen én de technische staf voor het eerst in levende lijve zal ontmoeten.”

Cools moet wel opboksen tegen Thomas Meunier en Davy De fauw. Al wil hij nu vooral veel bijleren. “Mijn eerste seizoen zal voor mij al meer dan geslaagd zijn als er enkele speelminuten kunnen  meegepikt worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties