Pittig begin voor "uiterst fit" Malinwa

Pittig begin voor "uiterst fit" Malinwa
Foto: © SC

Sport- en recreatiedomein De Nekker was woensdagnamiddag de place to be voor de fans van KV Mechelen die hun troepen voor het eerst dit seizoen in actie wilden zien. En ze zagen hun spelers meteen zweten in een duurloop op tempo.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Het werd een pittig begin voor de spelers van Malinwa, die meteen vol aan de bak moesten in een snedige duurloop op de piste rond een van de trainingsvelden van De Nekker.

Een soort afvalrace, waarbij toch meer dan een halfuur de vaart er in duo’s werd ingehouden. Vrijwel iedereen tekende overigens present, ook nieuwkomers Mingiedi, Corryn en Coosemans waren op de afspraak.

Geen gewichtsproblemen

De afwezigen: Bateau (Gold Cup), Leall (weg met de U21 van Costa Rica), Hanni en Cocalic. Die laatste twee sluiten volgende week aan, de anderen ten vroegste half juli.

“Ik ben tevreden van de eerste training”, aldus coach Jankovic. “De testresultaten zijn goed, iedereen zit beter ten opzichte van vorig jaar. Er zijn geen mensen met overgewicht, de spelers hebben gedaan wat ze moesten doen in het tussenseizoen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties