Preud'homme begroet 30 jongens tijdens de eerste oefensessie van Club

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 14 reacties
Preud'homme begroet 30 jongens tijdens de eerste oefensessie van Club
Foto: © SC

Als één van de laatsten heeft Club Brugge woensdagvoormiddag zijn voorbereiding op gang getrokken. Michel Preud'homme zag dertig jongens op het oefenveld verschijnen voor een gezapige oefengalop.

Cédric De Volder in Westkapelle

Ruim 28 man werkte de groepstraining van anderhalf uur af die bestond uit enkele spelvormen. Ook de vijf nieuwkomers (Hans Vanaken, Abdoulay Diaby, Dion Cools, Bernie Ibini-Issei en Sébastien Bruzzese, nvdr.) verschenen op het appel.

Voorts was er ook goed nieuws van de langdurig geblesseerde Bjorn Engels en Davy De fauw. Beide jongens trainen vooralsnog individueel, maar sluiten normaliter volgende week aan.

Thomas Meunier, Felipe Gedoz en Oscar Duarte ontbraken wegens gekwetst. Vooral de laatste twee baren Michel Preud'homme zorgen. Doelman van het Jaar Mathew Ryan geniet na interlandverplichtingen nog van wat vakantie.

Niet van mijn gewoonte

"Dit is toch altijd weer een soort van eerste schooldag", liet coach Preud'homme optekenen. "Het is niet van mijn gewoonte om zo laat aan de voorbereiding te beginnen, maar met het late competitieslot van vorig seizoen kon het niet anders."

Straks krijgt u een ruimer verslag van de eerste oefensessie met MPH in een uitgebreidere versie aan het woord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties