Tienklapper voor Club Brugge in eerste oefenmatch

Caroline Tonnelier
| 6 reacties
Tienklapper voor Club Brugge in eerste oefenmatch
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is weer de tijd van de eerste oefenwedstrijden en die staan garant voor een aantal monsterscores. Club Brugge ging alvast niet op de rem staan tegen KFC Heist.

Cédric De Volder in Heist

De tweedeprovincialer incasseerde maar liefst tien doelpunten. Het waren de jonkies die het goede voorbeeld gaven, met kopbaldoelpunten van Nikola Storm en en nieuwkomer Dion Cools op aangeven van respectievelijk Tuur Dierckx en Ruud Vormer. Dierckx scoorde halfweg de eerste helft zelf op aangeven van Cools. 

Laatste doelpunten De Sutter?

Daarna was het de beurt aan Tom De Sutter. De aanvaller maakte in het derde kwartier misschien wel zijn twee laatste doelpunten in het shirt van blauw-zwart. Meteen goed voor een 0-5-ruststand.

In de tweede helft stuurde Michel Preud'homme tien nieuwe spelers het veld op. Sébastien Bruzzese bleef tussen de palen staan, maar kon niet voorkomen dat het niveau een duik naar beneden nam. Al was dat niet te merken aan het scoreverloop.

Hatem Abdoulay Diaby trof twee keer raak, maar de nieuwkomer miste anderzijds ook nog een resem kansen. Ook José Izquierdo, Al Hamed en Lior Refaelov vonden de weg naar de netten bij Club Brugge. En zo prijkten de dubbele cijfers op het bord.

1H: Sébastien Bruzzese; Dion Cools, Stefano Denswil, Timmy Simons, Boli Bolingoli, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Victor Vázquez, Nikola Storm, Tuur Dierckx, Tom De Sutter

2H: Sébastien Bruzzese, Hatem Al Hamed, Brandon Mechele, Yannick Reuten, Laurens De Bock, Lennert De Smul, Sander Coopman, Lior Refaelov, José Izquierdo, Berbie Ibini-Isei, Abdoulay Diaby

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties