'Ezekiel tekent vanavond of morgen bij een van de genoemde clubs'

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 45 reacties
'Ezekiel tekent vanavond of morgen bij een van de genoemde clubs'
Foto: © photonews

De doorbraak in het transferdossier rond Imoh Ezekiel is nabij. Anderlecht, Standard en de Portugese vicekampioen FC Porto werden de voorbije weken in één adem genoemd met de Nigeriaanse pocketspits. Een van hen zal daadwerkelijk aan het langste eind trekken.

Door Diederik Geypen

"Ezekiel zet vanavond of morgen zijn krabbel onder een contract bij een van de clubs die al geruime tijd voor hem in de rij staan", is vertegenwoordiger Mitch Bakkovens van Al-Arabi duidelijk tegenover Voetbalkrant.com.

"Het wordt België of Portugal. Italië was nooit aantrekkelijk. Ezekiel wil absoluut naar een club die Europees voetbal speelt en waar hij zich thuisvoelt."

Het gaat sowieso om een verhuur

Bakkovens heeft vanavond een ontmoeting met Ezekiel gepland om de knoop door te hakken. "Het gaat sowieso om een verhuur."

"De geïnteresseerde clubs hebben niet het geld om de aankoopoptie te lichten. Lokomotiv Moskou was als enige bereid om een constructie met verplichte aankoopoptie op te zetten. Maar dat voorstel was niet naar de wens van Al-Arabi", besluit Bakkovens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties