Juve heropent jacht op Witsel, ook Anderlecht-topper op verlanglijst

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Juve heropent jacht op Witsel, ook Anderlecht-topper op verlanglijst
Foto: © Photonews

Juventus heropent de jacht op Axel Witsel. De Rode Duivel moet de vervanger van Arturo Vidal worden. Ook Dennis Praet en Kevin De Bruyne werden al op de geruchtenmolen gespot.

Bayern München staat namelijk op het punt om Arturo Vidal binnen te halen. De Oude Dame verliest op die manier een absolute sterkhouder en wil de Chileen vervangen door een andere topper. En daarvoor wordt nog maar eens naar Axel Witsel gekeken.

De Rode Duivel zat enkele weken geleden al rond de tafel met Juventus, maar uiteindelijk liepen de gesprekken spaak. AC Milan en Chelsea aasden ondertussen al op de voormalige Rouche, maar hij is tot nader order nog steeds een speler van Zenit St. Petersburg.

En Juventus heeft haar verlanglijstje met Belgen meteen lang genoeg gemaakt. Dennis Praet wordt volgens de Italiaanse media meteen gezien als alternatief voor de Rode Duivel. Al lijkt het goudhaantje van RSC Anderlecht nog niet klaar om het middenveld van de Italiaanse landskampioen te dragen.

Ook KDB, maar...

Tot slot is ook Kevin De Bruyne gesignaleerd op datzelfde lijstje. Al moet het gezegd dat Juventus - het prijskaartje van VfL Wolfsburg indachtig - wellicht geen moeite zal doen om te informeren naar de Oost-Vlaming.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties