OFFICIEEL: Club Brugge heeft zijn zesde zomeraanwinst te pakken

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 23 reacties
OFFICIEEL: Club Brugge heeft zijn zesde zomeraanwinst te pakken
Foto: © photonews

Club Brugge heeft er geen gras over laten groeien. Twee dagen nadat Mathew Ryan officieel werd aangekondigd bij Valencia CF, deed blauw-zwart hetzelfde met diens opvolger.

Sinan Bolat (26) wordt zoals verwacht de plaatsvervanger van de Australiër. Club huurt de Turkse goalie voor één seizoen van FC Porto en kon ook een aankoopoptie bedingen. Voor de vicekampioen is de komst van het sluitstuk al de zesde zomertransfer.

Een completere doelman geworden

"Ik ben al langer overtuigd van de kwaliteiten van Sinan", licht coach Michel Preud'homme de komst van Bolat toe op de officiele webstek. "Bij Standard bewees hij een betrouwbaar sluitstuk te zijn. Met hem erbij hebben we alvast twee volwaardige doelmannen die onderling kunnen strijden voor hun plaats onder de lat."

Ook Bolat is blij weer in ons land aan de slag te kunnen. "De voorbije twee jaar speelde ik weinig, maar toch ben ik een completere doelman geworden en de buitenlandse ervaringen hebben me ook als mens veel bijgebracht. Slagen bij Club is mijn absolute prioriteit nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties