Blaast Milinkovic-Savic bruggen op? "Dat is geen professioneel gedrag"

Caroline Tonnelier
| 11 reacties
Blaast Milinkovic-Savic bruggen op? "Dat is geen professioneel gedrag"
Foto: © Photonews

De transfersoap rond Milinkovic-Savic lijkt nog niet ten einde. Gaat hij naar Fiorentina of Lazio Roma, of komt er een derde club zich met de zaak bemoeien? Er zijn in elk geval nog heel wat vraagtekens.

De middenvelder werd gespot op het trainingscomplex van Fiorentina en die ploeg leek dus aan het langste eind te trekken. Er is een financieel akkoord met zowel KRC Genk als met de Serviër zelf, maar toch twijfelt die laatste nog steeds. En dat zit de ploeg uit Firenze hoog. 

"We moeten niemand te overtuigen of te smeken om hier te komen spelen. Iedereen die hier komt om te tekenen, moet dat vuur voelen in zijn buik." 

"We kunnen niet blijven wachten"

Sportief directeur Prade verwijst naar een aantal persoonlijke obstakels die een transfer blijkbaar in de weg zitten. Maar is er niet meer aan de hand? "Wellicht zit er nog een andere club achter hem aan. Dat is geen professioneel gedrag en we kunnen niet blijven wachten."

Fiorentina lijkt de stop er dan ook uit te trekken. "Er is geen reden om de onderhandelingen terug op te starten. We zijn hier klaar mee."

Gooit ex-club roet in het eten?

Intussen zijn er nog meer verwikkelingen in het transferverhaal. De ex-club van Milinkovic, Vojvodina Novi Sad, beweert nu immers dat de transfer niet correct verliep. 

Vojvodina zou immers niet de eigenaar geweest zijn. "Het is een beetje alsof je een gestolen auto verkoopt", aldus Dragoslav Vukovic, vicevoorzitter van de Servische club. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties