De prono van... Heymans: "Ik verwacht veel van Standard, Anderlecht gaat zich willen bewijzen"

Heymans: "Ik verwacht veel van Standard, Anderlecht gaat zich willen bewijzen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een nieuw seizoen, een nieuwe rubriek. Wekelijks laten we de pronostiek van een voetballer uit onze vaderlandse competitie op u los. Vandaag speeldag 3, met Jonas Heymans.

Omdat tweede klasse er dit weekend ook aan begint, maar Antwerp bye is op speeldag 1, brengen we maar wat graag even de prono van iemand van stamnummer 1.

Paars-wit gaat volgens hem de punten thuishouden tegen Gent: "Anderlecht gaat echt iets willen bewijzen. Ze hebben druk na twee mindere prestaties. Die gaan ze willen wegspelen", aldus Heymans tegen Voetbalkrant.com.

Schoonfamilie fan van Club Brugge

Ook Club Brugge ziet hij dit weekend winnen: "Onder lichte druk van thuis uit, want mijn hele schoonfamilie is fan van blauw-zwart." 

De nieuwkomers tot slot? Die ziet hij allebei winnen: "OH Leuven staat scherp. Volgens mij blijven zij er zonder moeite in. En STVV? Het thuisvoordeel en het kunstgras zullen de doorslag geven, aan motivatie (de leidersplaats!) alvast geen gebrek."

De volledige pronostiek van Jonas Heymans:

Zulte Waregem - Racing Genk 2
KV Kortrijk - Sporting Lokeren X
KV Mechelen - Moeskroen 1
Westerlo - OH Leuven 2
STVV - Oostende 1
Anderlecht - AA Gent 1
Charleroi - Club Brugge 2
Standard - Waasland-Beveren 1

En u? Denkt u het beter te weten? Ga dan naar onze prono en vul jouw pronostiek in en probeer meer punten te halen dan onze speler van de week.

Klik gewoon op deze link en vul je prono in. We bundelen de pronostieken van onze spelers in 'het spelerscollectief', zodat ze elke week samen meespelen op weg naar een goede eindrangschikking.

Het klassement:

1. Bjorn Ruytinx 5/8
2. Maxime Annys 2/8

Volgt u onze speler? Via Unibet kan u van ons een gratis bonus van 60 euro krijgen. Zet u dat in op een combinatieweddenschap waarbij u een gelijkspel aangeeft in Kortrijk tegen Lokeren en een overwinning van WB op Sclessin , dan kan u al 1680 euro rijker worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties