Kortrijk neemt duidelijk standpunt in tegen biergooiers Copa

Kortrijk neemt duidelijk standpunt in tegen biergooiers Copa
Foto: © Photonews

Kortrijk - Lokeren dit weekend? Niet om aan te zien. Het meest spannende moment was toen Copa bier naar zich kreeg geworpen. Een doldwaze actie, die nu ook door de Kerels wordt verworpen. Met klem!

In een persbericht laten De Kerels ten stelligste weten dat ze het schadelijk (en schandelijk) werpgedrag van enkele van hun 'supporters' wil verwerpen.

De gevolgen zijn er al: geen bierhouders meer in het Guldensporenstadion, bij eventuele boetes zullen de werpers ook gevonden worden via camerabeelden. 

Het volledige bericht van Kortrijk kan u hier lezen:

KV Kortrijk komt met dit communiqué om een duidelijk standpunt in te nemen inzake het schadelijk werpgedrag van enkele van haar ‘supporters’.

Op het einde van de wedstrijd KV KortrijkSporting Lokeren zaterdag laatstleden werden door enkele ‘supporters’ voorwerpen op het veld geworpen. Dergelijk gedrag keuren we uiteraard ten stelligste af.

Een eerste gevolg van deze werpincidenten is dat in de toekomst niet langer bierhouders zullen uitgedeeld worden. Indien in de toekomst nog werpincidenten te betreuren vallen, kunnen zware geldboetes opgelegd worden aan de club. De club zal deze geldboetes trachten te verhalen op de werpers die geïdentificeerd kunnen worden aan de hand van de camerabeelden.

We willen alle supporters oproepen om deze enkelingen aan te spreken op hun schadelijk gedrag. Supporteren moet in het vervolg opnieuw op een positieve manier gaan gebeuren. De taak van een goede supporter is om onze spelers, trainers en onze club positief aan te moedigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties