Genks supertalent Bailey barst van ambitie: "Veel scoren en hopelijk kampioen worden"

Robby Morren
Robby Morren
| 35 reacties
Genks supertalent Bailey barst van ambitie: "Veel scoren en hopelijk kampioen worden"
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk stelde donderdag zijn nieuwste aanwinst Leon Bailey voor. De jonge aanvaller geldt als een bijzonder groot talent en maakte duidelijk dat hij barst van ambitie. "Hopelijk worden we kampioen en spelen we Champions League", klinkt het.

Robby Morren in Genk

De 18-jarige Jamaicaan had de clubs voor het uitkiezen, maar volgde zijn gevoel. "Ik ben blij dat ik hier ben. Genk is altijd mijn droomclub geweest. Ik ben twee jaar in de academie in Genk geweest en ze hebben een groot aandeel gehad in mijn ontwikkeling."

"Ik ben op veel verschillende plaatsen geweest, maar de academie in Genk is echt ongelooflijk. Ik heb er zoveel geleerd en stappen kunnen zetten in mijn jeugdcarrière. Ik ben nu hier en ben de club dankbaar voor deze kans."

Hopelijk kunnen we Champions League spelen want dat is mijn droom

Aan ambitie alvast geen gebrek bij de jongeman die zijn droom bij Genk hoopt te realiseren. "Hopelijk kan ik het team helpen en stappen zetten in mijn eigen carrière. Hopelijk kunnen we kampioen worden en Champions League spelen want dat is altijd mijn droom geweest."

"Dit is de echte start van mijn carrière. Ik voel me hier comfortabel, ik moet me hier niet meer aanpassen want Genk is als thuis voor mij. Toen ik bij andere clubs was, had ik niet dat gevoel."

"Ik heb nog heel veel werk voor de boeg, maar ik voel me klaar om voor Genk te spelen. Ik wil graag belangrijk zijn voor het team en veel doelpunten scoren."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties