Speelt Lokeren nóg een sterkhouder kwijt? "Als er een goed aanbod komt, zal ik dat overwegen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Speelt Lokeren nóg een sterkhouder kwijt? "Als er een goed aanbod komt, zal ik dat overwegen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren kan niet bepaald terugblikken op een geweldige start. Met de geblesseerde Koen Persoons mist Bob Peeters nog een échte aanjager voor zijn team. Al staat het niet vast dat de middenvelder ook straks nog op Daknam speelt…

Door Timothy Collard

Hoewel de punten voorlopig uitblijven, kan Persoons nog leven met de start van zijn ploeg. "Ten opzichte van de resultaten is het spelniveau algemeen bekeken niet zó slecht. Met een beetje meer geluk hadden we nu al wat meer punten gesprokkeld.”

“Er zijn natuurlijk nog een aantal werkpunten. Zo moet er nog gewerkt worden aan de automatismen. Het is vanzelfsprekend dat dat niet zo simpel is met al die nieuwe spelers in de ploeg. Het kan vanaf nu enkel en alleen maar beteren”, blijft Persoons hoopvol.

“Kijk maar naar Zulte Waregem”

Maar de middenvelder waarschuwt zijn ploegmakkers wel meteen. “Je kan je tijd nemen en zeggen dat je aan het groeien bent, maar je mag ook niet te lang wachten om écht klaar te zijn.”

“Als je in de onderste regionen van het klassement blijft staan is dat niet bevorderlijk voor het niveau van de ploeg. Iedereen wordt nerveuzer. Kijk maar naar vorig seizoen en wat Zulte Waregem toen meemaakte.”

“Ik zeg niet meteen ‘neen’ tegen een goed aanbod’

Persoons, die bijna weer de oude is na blessureleed, mikt niet per se meer op een transfer. Maar toch laat hij alle opties open. “Die blessure heeft het mij een tijdje geleden gemakkelijk gemaakt, hé. Ik moest niet meer op een transfer hopen.”

“Nu wil ik enkel speelklaar geraken en Lokeren helpen. Maar je weet het natuurlijk nooit in het voetbal. Er is nog wat tijd voor het verstrijken van de transferdeadline."

"Aan het einde van de transferperiode kan er nog van alles gebeuren. Als er straks een aanbod komt, dan zal ik dat zeker overwegen”, besluit de sterkhouder van de Waaslanders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties