De prono van... De Witte: "Oostende zal in deze vorm Anderlecht wel in bedwang kunnen houden"

De Witte: "Oostende zal in deze vorm Anderlecht wel in bedwang kunnen houden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een nieuw seizoen, een nieuwe rubriek. Wekelijks laten we de pronostiek van een voetballer uit onze vaderlandse competitie op u los. Vandaag speeldag 4, met Seth De Witte.

"Club Brugge speelt thuis. Wij hadden het daar toen van in het begin erg lastig omdat ze snel druk kwamen zetten. Daarnaast heeft blauw-zwart de drie punten ook gewoon nodig", weet De Witte dat Club thuis zal willen winnen vanavond.

Voor Anderlecht ziet hij het iets moeilijker in: "Dat is een moeilijke match, dus Ik gok op een gelijkspel. In Oostende voel je dat het leeft en de ploeg zit goed in elkaar. Dus ik denk dat ze thuis, met de vorm waarin ze nu zitten, Anderlecht wel in bedwang kunnen houden."

De landskampioen zal dan weer winnen volgens de Malinwa-verdediger: "AA Gent heeft tegen Anderlecht laten zien hoe sterk ze zijn, op elk gebied. Ik verwacht ook erg veel van de Buffalo’s dit seizoen. In Sint-Truiden is het door dat kunstgras moeilijk, maar thuis denk ik dat AA Gent sterker is dan Sint-Truiden en dat ze de wedstrijd naar hun hand kunnen zetten."

De volledige pronostiek van Seth De Witte:

Club Brugge - Kortrijk 1
RMP - Standard 2
Lokeren - KV Mechelen 2
Waasland-Beveren - Zulte Waregem 2
Racing Genk - Westerlo 1
Oostende - Anderlecht X
AA Gent - STVV 1
OHL - Charleroi 2

En u? Denkt u het beter te weten? Ga dan naar onze prono en vul jouw pronostiek in en probeer meer punten te halen dan onze speler van de week.

Klik gewoon op deze link en vul je prono in. We bundelen de pronostieken van onze spelers in 'het spelerscollectief', zodat ze elke week samen meespelen op weg naar een goede eindrangschikking.

Het klassement:

1. Bjorn Ruytinx 5/8
2. Jonas Heymans 3/8
3. Maxime Annys 2/8

Volgt u onze speler? Via Unibet kan u van ons een gratis bonus van 60 euro krijgen. Zet u dat in op een combinatieweddenschap waarbij u een gelijkspel aangeeft aan de Kust en een overwinning van Essevee op de Freethiel, dan kan u al 516 euro rijker worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties