Coucke lacht: "Geen extra premie als we winnen van Anderlecht"

Coucke lacht: "Geen extra premie als we winnen van Anderlecht"
Foto: © photonews

Marc Coucke mag met zijn Kustboys zondag Anderlecht ontvangen. Met 7 op 9 staan beide teams er goed voor, binnen de wandelgangen wordt al luidop gesproken over play-off 1 voor KV Oostende. Maar de voorzitter tempert alle verwachtingen.

"We zijn geen kandidaat voor play-off 1. Onze doelstelling blijft het behalen van de linkerkolom", aldus Coucke in Stadion. "We willen stap voor stap werken en nu vooral even ruiken, snuffelen aan play-off 1."

Het geeft extra ervaring: "Die extra stress dat er over gesproken wordt, dat is belangrijk in het leerproces. Maar het verschil tussen plaats 8 en plek 6 is groot", houdt de voorzitter de druk af bij Oostende.

Zondag heel veel bijleren

"Voor hetzelfde geld verliezen we nu twee keer na elkaar. Dat is het mooie, je weet niet wat er kan gebeuren. Onze ploeg is wel in vorm, er is niemand geschorst en nauwelijks blessures. We gaan zondag heel veel bijleren en zouden moeten kunnen meedoen met Anderlecht."

Een extra winstpremie is er niet voorzien: "Vorig jaar heb ik dat vier keer gedaan en werd er vier keer gewonnen. Ik doe dat af en toe wel eens op de vreemdste momenten, maar nu zullen ze zo al gemotiveerd genoeg zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties